Termék kategóriák

Hírek

Nem csak a GoScan vizsgázott jelesre de a CP225D röntgen gép is /sites/default/files/goscan_norveg_tenger.pdf
                                      Komplett DR rendszert kínál Az ICM TELEDYNE  
         Akciós áron értékesítjük demó készülékeinket és a típus váltás miatt kifutó termékeinket.                              Egyebek mellett AUDIT207, PR8-2, PR8-V, Cygnus 6
Pragma, új, fázisvezérelt ultrahangos készülék. Örvényáramos modul elemmel bővithető. Részletesebben a honlap ultrahangos szekciójában.
Új 300kV CP direktsugárzó röntgen készülékkel jelentkezett az ICM! A 300kV kategóriában meglepően könnyű 23kg készülék 66mm Feáthatolóképességgel rendelkezik. Ehhez mindössze 1,5mm fókuszméret tartozik és a megszokott forgó elrendezésű blendék, lézeres célzók, szűrő és záró ablakok is természetesen beépítésre kerültek. Rövidesen rendelhető lesz a 320kV kivitel is.
Megjelent az új extra felbontású XL CARESTREAM képlemez! A HPX-1 digitális rendszer az új képlemezzel C3 filmosztály képminőségét biztosító kiemelkedően jóminőségű felvételek elkészítését garantálja. Mint a többi carestream képlemez, ez is alkalmazható flexibilis és merevkazettás felvétel készítésnél. Újdonság a gyári összeállítású "FANTOM" szet és kalibráló készlet is!
A  HPX PRO egy kicsi, abszolút mobil CR készülék. Mindössze 16kg, kézipoggyász méretű berendezés. Ehhez a készülékhez fejlesztették ki a fokozott kopás állóságot biztosító teflon bevonatú képlemezt. A magyar nyelvű  műszaki leírások, üzemeltetési és használati utasítások elkészülte után, a következő év elejétől kezdjük meg a berendezések értékesítését.